Sari la conținut

Ethiopia Gerba Shakicha 250 gr

(O recenzie client)

45 lei

Note degustare: aromă florală, papaya, ciocolată, retrogust lung și complex de afine, corp mediu

Recomandare de preparare: cafetieră, french press, v60, aeropress, Flair Espresso.

Stoc epuizat

Photo credits Shonora Coffee

La începutul anilor 1990, stația de procesare a cafelei uscate Shonora din orașul Gerba și stația de procesare a cafelei umede Shonora dintr-un sat numit Shakicha au fost printre primele stații de procesare din zonă.

Cafeaua este o afacere de familie de lungă durată. Recoltarea are loc de la sfârșitul lunii noiembrie până în februarie. Cireșele de cafea care cresc la altitudine mare durează mai mult până la maturare decât alte cafele din zona joasă.

Principalele soiuri cultivate la fermă sunt selecții heirloom.

Cafeaua provine din zona Guji din regiunea Oromia din sudul Etiopiei. Are un profil de ceașcă excepțional. Cafeaua Guji oferă un profil de ceașcă complex, dar echilibrat, care se descurcă bine la cafeaua la filtru, cât și la espresso.

 

1 recenzie pentru Ethiopia Gerba Shakicha 250 gr

  1. Lionel

    This website was? how do you say it?
    Relevant!! Finally I’ve found something that helped me.

    Many thanks!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

JUST COFFEE SRL