Despre noi

Suntem in Brasov din februarie 2009,  tot de pe vremea aceea ne prajim cafeaua, am facut greseli si am avut nenumarate satisfactii .

Am sustinut muzica de calitate si am impus anumite standarde de bun simt in toate cafenelele . Am umplut diminetile multor generatii  de la intrarea in liceu pana la Bacalaureat, si dupa . Iar am facut greseli . Am invatat enorm din ele.

 Nimeni nu poate contesta insa ca din momentul in care am pus prima cafea in fata oaspetilor nostri si pana acum ,

 am facut acest lucru cu pasiune adevarata .

Politica de livrare

livram gratuit si exclusiv in brasov si imprejurimi, comanda minima este de 50lei in localitate, 100 de lei in afara localitatii.

Incercam pe cat posibil sa livram in aceeasi zi cu primirea comenzii cu mijloace proprii in conditii de maxima siguranta. toti angajatii folosesc obligatoriu echipament de protectie si lucreaza izolat fiind obligati sa isi verifice zilnic temperatura. platile se fac exclusiv cu cardul iar ambalajele sunt dezinfectate cu alcool sanitar. verificam telefonic toate comenzile primite si acceptam orice retur în maxim 15 zile de la achiziție cu inapoierea integrala a sumelor platite. predarea pachetelor se face obligatoriu pe trotuarul din fata adresei indicate – pentru brașov.

ORELE DE LIVRARE

Pentru comenzi în afara județului, coletele se ridică marți și joi, cu livrare în maxim 24h după prelurea de către curier.

Pentru comenzi în Brașov și împrejurimi livrarea se face de luni până vineri între orele 10 și 17 în aceeași zi cu efectuarea comenzii* *comanda plasată după ora 17 se livrează a doua zi.

 Mulțumim pentru înțelegere, vă dorim multă sănătate!