Sari la conținut

Cafeteca si covid-ul

După cum toată lumea știe, domeniul cafenelelor a fost printre primele sacrificate pe altarul luptei împotriva transmiterii comunitare. O alegere oarecum corectă, având în vedere caracterul social pregnant al activităților dintr-o cafenea.

Noi la Cafeteca, nu avem și nu am avut angajați care să prezinte simptome de infectare, așa că am digerat cu greu închiderea brutală a cafenelelor, iar această închidere nu pare a fi un mic concediu, ci o detașare de lungă durată. Inițial am crezut că o sa ne facem cu toții concediile in sfârșit. Am reflectat multe zile și am fost foarte aproape să renunțăm la tot, dar am primit din toate părțile încurajări să continuăm.

Acest tip de magazin online nu este profilul nostru, nu ne reprezintă, Cafeteca este acolo unde jazz-ul se aude în surdină, iar cafeaua o primești de la un barista caruia îi știi numele, băuturile făcute cu drag aducându-ne mai aproape de oaspeții noștri. Și în mai bine de 10 ani de existență sunt foarte mulți și le mulțumim. Așteptăm sa îi revedem pe toți sănătoși, iar acest coșmar să treacă cât mai repede cu putință.

Între timp, vă aducem cafeaua acasă cu mijloace de transport proprii, în condiții de maximă siguranță. Frunzăriți paginile site-ului nostru, încercați playlist-ul din butonul de youtube, dați-ne un mesaj, trimiteți-ne sugestii sau solicitați-ne ajutorul. Acordați-vă timp să vă preparați cafeaua. E suficient. Pentru moment nu sperăm la mai mult.

 

3 comentarii la „Cafeteca si covid-ul”

 1. I’m really loving the theme/design of your web
  site. Do you ever run into any internet browser compatibility issues?

  A handful of my blog
  visitors have complained about my blog not
  operating correctly in Explorer but looks great in Opera.

  Do you have any suggestions to help fix this problem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

JUST COFFEE SRL