Sari la conținut

365 cafele pentru o idee

După mai bine de 10 ani de funcționare neîntreruptă, cu multe suișuri și coborâșuri, ne-am hotărât să personalizăm paharele to-go. Nu am crezut vreodată in marketing-ul agresiv, am fost modești în apariții și am preferat ca aroma și gustul să ne fie ambasadori, nu imaginea. Ce s-a schimbat? Din partea noastră, mai nimic. Avem aceeași atenție pentru calitatea produsului, suntem inovativi ca la început și căutam continuu cele mai bune ingrediente. Insă profilul consumatorului s-a îmbogățit cu dorința de a fi mai activ, de a vedea și a face mai multe simultan. În plus, perioada de pandemie ne-a făcut pe toți mai atenți la igiena, iar paharele de unică folosință pot fi o soluție.

Ne dorim implicarea comunității în design-ul paharelor noastre, vrem să fie un exercițiu de creativitate pentru clienții noștri fideli sau o muncă executată matematic de către un grafician iscusit sau poate un desen copilăresc al unui puști talentat…oricum ar fi, atunci când desenul va fi <<Cafeteca >> îl vom recunoaște.

Perioada desfășurării concursului: 04- 15 iunie 2020

Mod desfășurare: Trimite-ne un desen până la data de 15 iunie 2020, inclusiv, în orice format digital ca mesaj pe oricare dintre paginile de Instagram sau Facebook ale cafenelelor noastre, Cafeteca Magnolia, Cafeteca Patria, Cafeteca Business Park. Dupa selecționarea lor de către echipa noastră, vor fi postate pe data de 16 iunie pentru 48 ore pe toate paginile noastre. Desenul care va avea cele mai multe aprecieri va fi declarat câștigător, iar autorul va fi premiat cu 365 timbre valorice Cafeteca. Fiecare timbru are valoarea oricărei băuturi pe baza de cafea si/sau ciocolată. Aceste timbre pot fi folosite de câștigător după cum dorește și sunt valabile în toate locațiile Cafeteca in perioada 1 iulie 2020 – 1iulie 2021.

Tema: grafică pentru paharele de unică folosință

Cuvinte cheie: cafeteca, albastru clasic, zâmbet, liniște, relaxare.

Un comentariu la „365 cafele pentru o idee”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

JUST COFFEE SRL