Roasting brewing 

Cum ne definim?

Cafeteca este o franciza care acoperă in prezent trei cafenele stabile in Brasov, de-a lungul timpului activând in câteva locuri iconice din Brasov si Cluj-Napoca. Se definește ca un concept ce pune împreună plăcerea dată de toate detaliile perceptibile ale unei cafenele: caracteristicile unei cafea scoase in evidenta cum este corect, proaspăt prăjită în cafenea, barista bine pregătit, aparatură, muzică, atmosferă, design, evenimente… toate la un loc realizând un produs bine conturat, o senzație, o atitudine pentru timpul liber sau pentru o discuție reușită. Astfel rezultă că produsul final pentru client se numește Cafeteca, o senzație transmisă în timpul petrecut în cafenea si pe website-ul nostru, suma tuturor detaliilor. Cafeteca înseamnă respect pentru boabele cele mai artistice, înseamnă cafea de specialitate proaspăt prăjită în locație, si prieteni care i s-au alăturat in 14 ani de activitate.

Am refuzat de-a lungul timpului prezenta in multe dintre orașele României dar si internațional, deoarece dorim sa păstram autenticitatea la cel mai înalt nivel. Avem siguranța ca cei care doresc sa facă parte din familia Cafeteca se vor ridica la nivelul așteptărilor. Marca Cafeteca cu toate întrebuințările ei este protejata de Weizmann & Ariana Partners.

Cine a avut inspirația si curajul?

Brand-ul Cafeteca a pornit in anul 2009, din inspiratia lui Eduard Costea, administrator si fondator ai primei prăjitorii din Brașov, cu locația renumita de pe strada Apollonia Hirscher – care in prezent s-a transformat in Shakespeare Coffee Shop, o cafenea in memoria respectabilului Marius Cisar. Eduard are o experiență in domeniul HoReCa de mai bine de 25 de ani, fiind un comerciant dedicat de cafea, antreprenor social si antreprenor de cafea, cu o reputatie renumita pentru pasiunea pentru cafea, pentru oameni si bunăstarea lor. Cafeteca este prima cafenea care aduce oamenii împreună in Brașov, si susținându-i-i pentru dezvoltarea ideilor si a proiectelor generației noi.

Cafeteca este premiata in top brands Brasov in anii 2016, 2017 si 2018 si nominalizata la Romanian Hospitality Awards in 2018 si 2019, iar in topul 100 de brand-uri din Brasov se clasifica pe locul 38 in anul 2020, pe locul 36 in 2021 si pe locul 41 in 2022.

Cine sunt partenerii noștri principali?

Participam la evenimente importante in cadrul de coffee break, unde ducem experiența cafenelei direct la pasionați si profesioniști. Printre partenerii noștri se afla Selgros Cash&Carry, Pădurea de mâine, Brașov Running Festival, Camera de Comerț si Industrie Brașov, Luado Brașov, Zile si Nopți, Jura Romania, Artisan Coffee Gear & Green Bean si mulți alții.

Misiunea noastră este de a crea un loc familiar si prietenos pentru clienții cafenelelor, barista, partenerii afacerii, unde aceștia se pot destinde si pot evolua cu proiectele, ideile, misiunile lor. Suntem susținători ai frumosului si sustenabilității, si nimic nu va opri aceasta creștere, pentru ca noi mai întâi de toate, cream prietenii!

Suntem aici sa cream comunități, sa creștem împreună in afaceri, sa valorificam viitorul si sa cultivam principii printr-o educație corecta in consumul de cafea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *